Sapo u kthyem nga takimet e përjavshme në Kukës, gjetëm një mundësi pēr të qenë afër ekipit tonë në ndeshjen miqësore me KF Korabi.

Sapo u kthyem nga takimet e përjavshme në Kukës, gjetëm një mundësi pēr të qenë afër ekipit tonë në ndeshjen miqësore me KF Korabi. #GjithçkaPërKukësin Sapo u kthyem nga takimet e përjavshme në Kukës, gjetëm një mundësi pēr të qenë afër ekipit tonë në ndeshjen miqësore me KF Korabi.#GjithçkaPërKukësin Gepostet von Safet Gjici – Faqja…

Në takimin e mbajtur mes Federatës Shqiptare të Futbollit dhe kryeministrit, Edi Rama, për reagimin kundër dhunës në stadiume.

Në takimin e mbajtur mes Federatës Shqiptare të Futbollit dhe kryeministrit, Edi Rama, për reagimin kundër dhunës në stadiume. “Dhuna për ne është e patolerueshme, nuk mundemi të kontrollojmë ata tifozë që janë të papërgjegjshëm. Ka ardhur koha që Kodi Penal të ashpërsohet, për tifozët, por edhe Presidentët e ekipeve, që stimulojnë aktet e dhunës.…