#BilbilLita është një nga demokratët e Kalisit, që nuk e kursen mbështetjen për zgjedhjet e 30 Qershorit.

#BilbilLita është një nga demokratët e Kalisit, që nuk e kursen mbështetjen për zgjedhjet e 30 Qershorit. Falenderoj të gjithë #Demokratët dhe cdo banor të #Kukësit, që gjithmonë kanë qenë dhe vijojnë të jenë një mbështetje e padiskutueshme e imja! Të jemi bashkë, me një qëllim: #KukësiMeZhvillimEkonomikESocial!

Turi i takimeve elektorale, për zgjedhjet e 30 qershorit, do te vijojë, këtë të mërkurë, në Njësitë Administrative Zapod dhe Topojan.

Turi i takimeve elektorale, për zgjedhjet e 30 qershorit, do te vijojë, këtë të mërkurë, në Njësitë Administrative Zapod dhe Topojan. Konkretisht, në Zapod, takimi do të mbahet në orën 16:30 ndërsa në Topojan, në orën 19:00! Ju ftoj që të bëheni pjesë e këtyre takimeve! Jeni të mirëpritur! Mos mungoni! (Ftoj këdo që ka…

Bashkëbisedim i frytshëm, me banorët e Njësisë Administrative Shishtavec!

Bashkëbisedim i frytshëm, me banorët e Njësisë Administrative Shishtavec! Detajuam, bashkarisht, programin për mirëqeverisje, si dhe ndërhyrjet konkete për zhvillimin ekonomiko-social të zonës. Shishtaveci turistik, me investime edhe në drejtim të bujqësisë, infrastrukturës, arsimit, shëndetësisë dhe sportit, është qëllimi ynë i përbashkët!! #Voto30Qershor #KukësiQëDuam #ShishtaveciQëDuam

Faleminderit banorëve fantastikë të Shishtavecit për mikpritjen në hapje të fushatës elektorale drejt fitores së zgjedhjeve të 30 Qershorit.

Faleminderit banorëve fantastikë të Shishtavecit për mikpritjen në hapje të fushatës elektorale drejt fitores së zgjedhjeve të 30 Qershorit. #ShishtaveciqëDuam në Bashkinë Kukës që Duam do të ketë më shumë: – Mbështetje për grumbullimin, promovimin, shitjen e patates 🥔 – Investime në sportin e mundjes, ski, hipizëm dhe futboll⚽🎿🐎 – Investime të reja dhe mirëmbajtje të infrastrukturës…

Zona turistike e #Shishtavecit, do të jetë pikënisja e çeljes së fushatës elektorale për bashkinë #Kukës.

Zona turistike e #Shishtavecit, do të jetë pikënisja e çeljes së fushatës elektorale për bashkinë #Kukës. Një nga zonat më të bukura, që përfaqëson turizmin kuksian, do të jetë ndalesa e parë, ku do të mblidhemi së bashku, për të nisur takimet sy më sy, me të gjithë kuksianët. Ju ftoj që të bëheni pjesë e këtij…

Ka nisur së zbatuari projekti për rikonstruksionin e godinës së spitalit rajonal të Kukësit.

Prej ditësh, ka nisur së zbatuari projekti për rikonstruksionin e godinës së spitalit rajonal të Kukësit. Parashikohet që të shtohet një godinë e re, në të cilën do jetë: Shërbimi i Urgjencës, Salla e operacionit dhe Shërbimet mbështetëse. Puna ka nisur me ritmet e duhura dhe kompania po punon me kapacitet të plotë. Fondi i…

10 mjekë do i bashkohen skuadrës së mjekëve të spitalit rajonal të Kukësit

10 mjekë do i bashkohen skuadrës së mjekëve të spitalit rajonal të Kukësit, me qëllim që shërbimi ndaj banorëve të marrë një tjetër dimension. Këtë të enjte, ata i takuam bashkë me Prefektin e Qarkut të Kukësit, Zenel Kuçana ku u dhamë mbështetje, ndërsa kërkuam prej tyre shërbim cilësor dhe të shpejtë për të gjithë…