Bashkëbisedim i frytshëm, me banorët e Njësisë Administrative Shishtavec!

Bashkëbisedim i frytshëm, me banorët e Njësisë Administrative Shishtavec! Detajuam, bashkarisht, programin për mirëqeverisje, si dhe ndërhyrjet konkete për zhvillimin ekonomiko-social të zonës. Shishtaveci turistik, me investime edhe në drejtim të bujqësisë, infrastrukturës, arsimit, shëndetësisë dhe sportit, është qëllimi ynë i përbashkët!! #Voto30Qershor #KukësiQëDuam #ShishtaveciQëDuam

Faleminderit banorëve fantastikë të Shishtavecit për mikpritjen në hapje të fushatës elektorale drejt fitores së zgjedhjeve të 30 Qershorit.

Faleminderit banorëve fantastikë të Shishtavecit për mikpritjen në hapje të fushatës elektorale drejt fitores së zgjedhjeve të 30 Qershorit. #ShishtaveciqëDuam në Bashkinë Kukës që Duam do të ketë më shumë: – Mbështetje për grumbullimin, promovimin, shitjen e patates 🥔 – Investime në sportin e mundjes, ski, hipizëm dhe futboll⚽🎿🐎 – Investime të reja dhe mirëmbajtje të infrastrukturës…

KE rekomandoi hapjen e negociatave për anëtarësimin e Shqipërisë në Bashkimin Evropian

KE rekomandoi hapjen e negociatave për anëtarësimin e Shqipërisë në Bashkimin Evropian Ky është një lajm i shkëlqyer për ne! E gjitha kjo, falë zhvillimeve të Shqipërisë në drejtim të reformës në drejtësi, luftën kundër krimit të organizuar dhe kundër korrupsionit. Tashmë, procesi i çeljes së negociatave do të kërkojë akoma më shumë punë deri…

10 mjekë do i bashkohen skuadrës së mjekëve të spitalit rajonal të Kukësit

10 mjekë do i bashkohen skuadrës së mjekëve të spitalit rajonal të Kukësit, me qëllim që shërbimi ndaj banorëve të marrë një tjetër dimension. Këtë të enjte, ata i takuam bashkë me Prefektin e Qarkut të Kukësit, Zenel Kuçana ku u dhamë mbështetje, ndërsa kërkuam prej tyre shërbim cilësor dhe të shpejtë për të gjithë…

Nisin punimet për ndërtimin e aeroportit të ri ndërkombëtar. Ky projekt madhor, do i shërbejë çdo kuksiani

I falenderoj të gjithë kuksianët, të cilët u bënë pjesë e nisjes së punimeve për funksionalizimin e aeroportit të Kukësit. Nisin punimet për ndërtimin e aeroportit të ri ndërkombëtar “low cost”, i cili parashikohet të tërheqë rreth 300 mijë pasagjerë vitin e parë Ky projekt madhor, do i shërbejë çdo kuksiani: të majtë apo të…

Nënshkrimi dhe miratimi i kontratës për vënien në punë të aeroportit, paska sjellë “reagimin” e gjumashëve letargjikë.

Nënshkrimi dhe miratimi i kontratës për vënien në punë të aeroportit, paska sjellë “reagimin” e gjumashëve letargjikë. Kukësi ka nevojë për burra të gjatë e të gjerë, për të sjellë investime, që ndikojnë drejtpërdrejtë në zhvillimin ekonomik e social të zonës. O i mjerë, që nuk ke bërë asgjë dhe kur ke qenë në pushtet!…

Qeveria miraton vendimin për ndërtimin dhe çeljen e aeroportit të ri ndërkombëtar të Kukësit!

Qeveria miraton vendimin për ndërtimin dhe çeljen e aeroportit të ri ndërkombëtar të Kukësit! Ministrja e Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku sapo publikoi vendimin e Këshillit të Ministrave për funksionalizimin e aeroportit ndërkombëtar të Kukësit. Faktet janë kokëfortë: Negociata, nënshkrim kontrate dhe miratim. Ndërtimi i aeroportit, tashmë është fakt. Vlera e rehabilitimit, 8 milionë euro.…