#BilbilLita është një nga demokratët e Kalisit, që nuk e kursen mbështetjen për zgjedhjet e 30 Qershorit.
#EGjithëVëmendjaTeNjerëzit Lajme Lokale

#BilbilLita është një nga demokratët e Kalisit, që nuk e kursen mbështetjen për zgjedhjet e 30 Qershorit.

#BilbilLita është një nga demokratët e Kalisit, që nuk e kursen mbështetjen për zgjedhjet e 30 Qershorit. Falenderoj të gjithë #Demokratët dhe cdo...
Read More
Turi i takimeve elektorale, për zgjedhjet e 30 qershorit, do te vijojë, këtë të mërkurë, në Njësitë Administrative Zapod dhe Topojan.
#EGjithëVëmendjaTeNjerëzit Lajme Lokale

Turi i takimeve elektorale, për zgjedhjet e 30 qershorit, do te vijojë, këtë të mërkurë, në Njësitë Administrative Zapod dhe Topojan.

Turi i takimeve elektorale, për zgjedhjet e 30 qershorit, do te vijojë, këtë të mërkurë, në Njësitë Administrative Zapod dhe...
Read More
Investimet që po kryhen nga kompania konçesionare e Rrugës së Kombit
#EGjithëVëmendjaTeNjerëzit Lajme Lokale

Investimet që po kryhen nga kompania konçesionare e Rrugës së Kombit

Investimet që po kryhen nga kompania konçesionare e Rrugës së Kombit, për adresimin e problemeve të mëdha të qëndrueshmërisë, sigurisë...
Read More
Bashkëbisedim i frytshëm, me banorët e Njësisë Administrative Shishtavec!
#EGjithëVëmendjaTeNjerëzit Fjala ime Lajme Lokale

Bashkëbisedim i frytshëm, me banorët e Njësisë Administrative Shishtavec!

Bashkëbisedim i frytshëm, me banorët e Njësisë Administrative Shishtavec! Detajuam, bashkarisht, programin për mirëqeverisje, si dhe ndërhyrjet konkete për zhvillimin...
Read More
Faleminderit banorëve fantastikë të Shishtavecit për mikpritjen në hapje të fushatës elektorale drejt fitores së zgjedhjeve të 30 Qershorit.
#EGjithëVëmendjaTeNjerëzit Fjala ime Lajme Lokale

Faleminderit banorëve fantastikë të Shishtavecit për mikpritjen në hapje të fushatës elektorale drejt fitores së zgjedhjeve të 30 Qershorit.

Faleminderit banorëve fantastikë të Shishtavecit për mikpritjen në hapje të fushatës elektorale drejt fitores së zgjedhjeve të 30 Qershorit. #ShishtaveciqëDuam në...
Read More
Kukësi ynë, fitoi Kupën e Shqipërisë!
#EGjithëVëmendjaTeNjerëzit F.K. Kukesi Fjala ime Lajme Lokale

Kukësi ynë, fitoi Kupën e Shqipërisë!

Kukësi ynë, fitoi Kupën e Shqipërisë! Kjo është një fitore për të gjithë kuksianët kudo që ndodhen! Falenderoj çdo lojtar,...
Read More
Zona turistike e #Shishtavecit, do të jetë pikënisja e çeljes së fushatës elektorale për bashkinë #Kukës.
#EGjithëVëmendjaTeNjerëzit Lajme Lokale

Zona turistike e #Shishtavecit, do të jetë pikënisja e çeljes së fushatës elektorale për bashkinë #Kukës.

Zona turistike e #Shishtavecit, do të jetë pikënisja e çeljes së fushatës elektorale për bashkinë #Kukës. Një nga zonat më të bukura,...
Read More
Në Parkun Olimpik të Tiranës, në çeljen e fushatës për zgjedhjet e 30 Qershorit.
#EGjithëVëmendjaTeNjerëzit Lajme

Në Parkun Olimpik të Tiranës, në çeljen e fushatës për zgjedhjet e 30 Qershorit.

Në Parkun Olimpik të Tiranës, në çeljen e fushatës për zgjedhjet e 30 Qershorit. Bashkë me 61 kandidatët për kryetarë...
Read More
KE rekomandoi hapjen e negociatave për anëtarësimin e Shqipërisë në Bashkimin Evropian
Fjala ime Lajme

KE rekomandoi hapjen e negociatave për anëtarësimin e Shqipërisë në Bashkimin Evropian

KE rekomandoi hapjen e negociatave për anëtarësimin e Shqipërisë në Bashkimin Evropian Ky është një lajm i shkëlqyer për ne!...
Read More
Ka nisur së zbatuari projekti për rikonstruksionin e godinës së spitalit rajonal të Kukësit.
#EGjithëVëmendjaTeNjerëzit Lajme Lokale

Ka nisur së zbatuari projekti për rikonstruksionin e godinës së spitalit rajonal të Kukësit.

Prej ditësh, ka nisur së zbatuari projekti për rikonstruksionin e godinës së spitalit rajonal të Kukësit. Parashikohet që të shtohet...
Read More
Takim me banorët e fshatit Borje të Njësisë Administrative Shishtavec.
#EGjithëVëmendjaTeNjerëzit Lajme Lokale

Takim me banorët e fshatit Borje të Njësisë Administrative Shishtavec.

Sot, gjatë një takimi me banorët e fshatit Borje të Njësisë Administrative Shishtavec. Një bashkëbisedim i drejtpërdrejtë, për problemet e...
Read More
10 mjekë do i bashkohen skuadrës së mjekëve të spitalit rajonal të Kukësit
#EGjithëVëmendjaTeNjerëzit Fjala ime Lajme Lokale

10 mjekë do i bashkohen skuadrës së mjekëve të spitalit rajonal të Kukësit

10 mjekë do i bashkohen skuadrës së mjekëve të spitalit rajonal të Kukësit, me qëllim që shërbimi ndaj banorëve të...
Read More
Nisin punimet për ndërtimin e aeroportit të ri ndërkombëtar. Ky projekt madhor, do i shërbejë çdo kuksiani
#EGjithëVëmendjaTeNjerëzit Fjala ime Lajme Lokale

Nisin punimet për ndërtimin e aeroportit të ri ndërkombëtar. Ky projekt madhor, do i shërbejë çdo kuksiani

I falenderoj të gjithë kuksianët, të cilët u bënë pjesë e nisjes së punimeve për funksionalizimin e aeroportit të Kukësit....
Read More
Vizita e kryeministrit Edi Rama & Disa premtime nga Edi Rama në Kukës
#EGjithëVëmendjaTeNjerëzit Lajme Lokale

Vizita e kryeministrit Edi Rama & Disa premtime nga Edi Rama në Kukës

Disa premtime nga Edi Rama në Kukës - Nisim punën për funksionalizimin e Aeroportit Ndërkombëtar të Kukësit - Pista e...
Read More
Edicionin e lajmeve në Kukës Televizion! Vizita e kryeministrit Edi Rama dhe benefitet e Kukësit!
#EGjithëVëmendjaTeNjerëzit Lajme Lokale

Edicionin e lajmeve në Kukës Televizion! Vizita e kryeministrit Edi Rama dhe benefitet e Kukësit!

Në edicionin e lajmeve në Kukës Televizion! Vizita e kryeministrit Edi Rama dhe benefitet e Kukësit! Kukësi nuk do më...
Read More
Në përgjigjie të interesimit të medias, në Kongresin elektoral të Partisë Socialiste!
#EGjithëVëmendjaTeNjerëzit Fjala ime Lajme Lokale

Në përgjigjie të interesimit të medias, në Kongresin elektoral të Partisë Socialiste!

Në përgjigjie të interesimit të medias, në Kongresin elektoral të Partisë Socialiste! Nëse #PartiaSocialiste do më përzgjidhte si kandidat për bashkinë e#Kukësit,...
Read More
Sapo u kthyem nga takimet e përjavshme në Kukës, gjetëm një mundësi pēr të qenë afër ekipit tonë në ndeshjen miqësore me KF Korabi.
F.K. Kukesi

Sapo u kthyem nga takimet e përjavshme në Kukës, gjetëm një mundësi pēr të qenë afër ekipit tonë në ndeshjen miqësore me KF Korabi.

Sapo u kthyem nga takimet e përjavshme në Kukës, gjetëm një mundësi pēr të qenë afër ekipit tonë në ndeshjen...
Read More
Nënshkrimi dhe miratimi i kontratës për vënien në punë të aeroportit, paska sjellë “reagimin” e gjumashëve letargjikë.
Fjala ime

Nënshkrimi dhe miratimi i kontratës për vënien në punë të aeroportit, paska sjellë “reagimin” e gjumashëve letargjikë.

Nënshkrimi dhe miratimi i kontratës për vënien në punë të aeroportit, paska sjellë "reagimin" e gjumashëve letargjikë. Kukësi ka nevojë...
Read More
Miqtë e mi kuksianë, Punimet do të nisin me hyrjen në fuqi të VKM-së,Ta gëzojmë së bashku!
Fjala ime Lokale

Miqtë e mi kuksianë, Punimet do të nisin me hyrjen në fuqi të VKM-së,Ta gëzojmë së bashku!

Miqtë e mi kuksianë, Më lejoni të ndaj me ju lajmin e shumëpritur, për të gjithë ne dhe banorët e...
Read More
Qeveria miraton vendimin për ndërtimin dhe çeljen e aeroportit të ri ndërkombëtar të Kukësit!
#EGjithëVëmendjaTeNjerëzit Fjala ime Lajme Lokale

Qeveria miraton vendimin për ndërtimin dhe çeljen e aeroportit të ri ndërkombëtar të Kukësit!

Qeveria miraton vendimin për ndërtimin dhe çeljen e aeroportit të ri ndërkombëtar të Kukësit! Ministrja e Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda...
Read More